Kecskeméti állások - HR - Munkaerő-Fejlesztés

Nagyjából 0 állásajánlat

Nincs találat!

A keresés nem hozott eredményt, kérlek probálkozz, más szavak megadásával vagy válasz a keresési javaslatok közül.

Keresési javaslatok a terület kibővítésével:
Hasonló keresések, melyekre gyakran kerestek: Keresés listából:
 • Kecskemét

   Kecskemét hazánk egyik legnagyobb városa közé sorolható. A nagyvárosok közül ez a város fekszik a legközelebb az ország mértani középpontjához képest, nem véletlenül itt található a kecskeméti katonai repülőtér.

   A Duna-Tisza közén fekvő várost szinte minden irányból nagyon könnyű megközelíteni, így közlekedését tekintve kiváló adottságokkal rendelkezik. talán az egyik legfontosabb útvonal a Szeged és Budapest közötti 5-ös főút és a Kecskemét Budapest közti M5-ös autópálya. A város közúthálózata sugárirányú, gyűrűs, mint a legtöbb városé, így a buszjáratok tekintetében is könnyű közlekedni. A város fontos vasutvonala Cegléd–Szeged vasútvonal, mely teher és személyszállítás szempontjából is egyaránt jelentős.

   Gazdaság szempontjából, az Alföld révén elsősorban az élelmiszeripar tekint vissza jelentős múltra. A mai nagyobb gyárak, multicégek közt is legalább 5 foglalkozik még mindig evvel, pl.: Univer-Product Konzervgyár, Nicole csokoládégyár, Zwac, stb... Viszont a járműipar is megállja helyét a városban, megemlíteném a 2012 -ben megnyílt Mercedes-Benz autógyárat.

   Kecskemét városrészei: Városközpont, Villanegyed, Máriaváros, Árpádváros, Hunyadiváros, Vacsihegy városrész, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Vacsihegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája, Északi, Nyugati, Déli határterületek